Del 22 al 31 de març 2023

Sadhana NAVARATRI primavera

Aquesta sadhana és gratuïta i està oberta a totes les persones que hi volgueu participar. Només demanem puntualitat a l’hora de començar.

Cada dia de 7 a 8 del matí

Significat:

Navaratri vol dir “9 nits”. Es tracta d’una pràctica antiga que es realitza dos cop a l’any (març/abril i setembre/octubre), que ens ajuda a sintonitzar-nos amb la natura. Són uns dies dedicats a l’aspecte femení de la divinitat en totes les seves manifestacions. Segons la mitologia Durga va vèncer en aquest periode a les forces negatives.

Traslladant-ho a la nostra vida, les qualitats negatives són les tendències i condicionaments autodestructius que ens impedeixen gaudir d’una vida de plenitud i satisfacció.

Es una oportunitat per afavorir el canvi i transformació a les nostres vides.

Sadhana:

Durant tots aquests dies farem servir diferents mantres que són cants tàntrics molt antics que ens permeten despertar la consciència.

  • Els tres primers dies, cantem a Durga, la força que ens ajuda a alliberar-nos de la negativitat i traspassar els obstacles.
  • Els tres dies següents cantem a Lakshmi, la força que ens permet rebre tot allò que necessitem.
  • Els tres darrers dies cantem a Saraswati, una força que ens connecta amb la saviesa i el coneixement.

La vibració de tots aquests mantres crea freqüències positives al nostre cos i a la nostra ment així com també desperta espais subtils a tot el nostre ésser. Tot plegat amplia la nostra capacitat d’observació, adaptabilitat i disfrutar de la vida.

Informacio.pdf
CONTACTAR