Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.zentre.org

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Dades identificatives del Responsable
Denominació Social: Mercè Sensada Circuns
NIF: 39.331.055-C
Domicili Social: Carrer Baixada del Torrent s/n 08670 Navàs (Barcelona)
Email de contacte: mercesensada@gmail.com

Accés i Us del lloc Web
Al navegar per aquest lloc web adquireixes la condició d’USUARI, acceptant els presents termes d’us.
L’us del web no significa l’inici d’una relació laboral o comercial entre Mercè Sensada i tu.
Tant l’accés al lloc web com l’us no consentit que es pugui fer de la informació continguda en el mateix, és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.
Et compromets a utilitzar els continguts, informació i dades del lloc web de conformitat amb les presents condicions, termes i polítiques, amb la normativa d’aplicació vigent.

Informació addicional

El titular d’aquest lloc web és Mercè Sensada Circuns, amb domicili social a Navàs (Barcelona).

L’accés i ús del lloc web requereix de l’acceptació de les Condicions Generals d’Ús.

Aquesta informació legal es completa amb la Política de Privacitat i Protecció de Dades Personals de Mercè Sensada.

Per a qualsevol consulta o contacte amb ZENTRE, podran comunicar-se a través de la següent adreça electrònica de contacte: mercesensada@gmail.com

Política de Privacitat

En compliment de la normativa vigent en matèria de PROTECCIÓ DE DADES, se li informa que les dades personals que vosté ens facilita s’inclouen en un fitxer titularitat de MERCÈ SENSADA CIRCUNS, i que seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el compromís de complir amb la legislació referent a la protecció de dades de caràcter personal.
La finalitat de les dades personals sol·licitades és donar-vos informació sobre les activitats de benestar i creixement personal que realitzem.
No hi ha cap obligació de facilitar-nos les vostres dades.
L’autorització pot ser retirada en qualsevol moment.
Les dades personals seran utilitzades exclusivament per les finalitats descrites i per tant, en cap cas seran cedides a tercers, ni s’elaboraran perfils, ni es prendran decicions automatitzades.
Es mantindran les seves dades mentre duri la relació, i en tot cas , mentre no ens indiqueu el contrari.
Us informem que podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o altres drets relatius a la protecció de dades a través de la següent adreça electrònica: mercesensada@gmail.com